2014. augusztus 11., hétfő

Írjam vagy ne írjam?

Azt hiszem, legközelebb hasonló helyzetben nem fogok blogot írni, mert ha bármi negatív történik, csak fölösleges izgalmat keltek a nyaralás közben.
Viszont ha csak a jókat írom, az sem egészen tiszta.
Sajnos Maisy is elkapott valami vírust. Tegnap este nem volt étvágya. Este és reggel szokott jönni, dörgölőzni, dorombolni és kérni enni. Ez tegnap este és ma reggel nem volt. Kapott új kaját, de nem igazán érdekelte. Egész nap Rózsa szekrényében feküldt. Elvittem az állatorvoshoz. Megvizsgálta, megtapogatta. A hasában nem érzett semmi különöset, meg úgy egyébként sem (szóval azért messze nem arról van szó, mint a mi kismacskánknál). De láza azért volt. Kapott két napra szóló antibiotikumot, meg lázcsillapítót, amit holnap és holnapután kell beadnom neki az "űrhajós kaja" után (tubusban valami, amiben mindenféle jó van és erőben tartja a macskát). Úgyhogy izgulni nem kell, de nem örülök neki, hogy ilyesmi történt vele itt a vendégség közben, sajnálom.

4 megjegyzés:

  1. Már napok óta nem jutottunk internet közelbe, igy csak most értesültem a cicák körüli nehézségekről és veszteségekről. Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, de méginkább a gondos törődést, odafigyelést, orvoshoz vitelt! Nórinak nem szólok egyelőre semmiről, mert azonnal indulhatnánk haza.Nagyon várom a jó híreket.... Remélem Mézi és Sárkány is gyorsan felgyógyulnak!!!!! Mi elvileg szerdán éjjel, legkésőbb csütörtökön érkezünk.
    Szeretettel gratulálunk kisfiatok érkezéséhez!!! Kivánunk az egész családnak, de különösen a babának és mamának jó egészséget, és sok szeretetet, türelmet és erőt a gyerekek felneveléséhez! (sajnálom, hogy nem reagáltam előbb a jó hírre, de csak az előző bejegyzés elolvasása után vált világossá a családi viszony számomra)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Jó, hogy Nóri így moderáltan látja a bejegyzéseket. Tegnap este Maisy már evett egy kicsit és jött simogatásért - látszott, hogy kapott valamit, de az étvágya még messze nem volt az igazi.

      Törlés
    2. Az állapotjelentéseket még itt folytatom. Reggel jött, dorombolt, dörgölőzött, evett is egy kicsit. Megkapta a mai lázcsillapítóját, bár érzésre most nem volt rá szüksége. Nem ette meg az egész adag ennivalót.
      Még egy valami jutott az eszembe: tegnap amikor megnézte az állatorvos, azt mondta, hogy ínygyulladása van, de szerinte nem valószínű, hogy összefügg a betegséggel. Nem tudom, hogy ez volt-e neki korábban is, vagy sem, sosem néztem, nem is értek hozzá - azt sem tudom, hogyan tud kialakulni.

      Törlés
    3. Jaj de jó hogy jobban van!! Köszönöm a reménykeltő híreket!
      Most sincs wifink, ezért nem tudja Nóri lehívni az üzeneteit az okos telefonjára, aminek most külön örülök.
      A törése miatt Mézit sokat látta állatorvos mostanában, de ínygyulladást nem említettek. Lehet, hogy ez is a mostani betegségének része..?

      Törlés